Nå här igen.

adminore_131016_blog-7

Senast jag skrev här på bloggen hade jag tydligen en lugn hemmaofficedag. Efter det har jag inte sett en lugn stund jobbmässigt, därav pausen här igen.

Blogguppdateringen, eller främst avsaknaden av den då, ger mig inte precis något dåligt samvete, men jag känner nog av lite frustration, då det finns tusen och en idéer och utkast. Men det är ju frågan om prioriteringar, såsom med allt här i livet. Men nu hoppas jag ha bättre tid att uppdatera igen. Bilden är från ett av mina projekt där jag möblerat stylat och fotat ett hus inför en säljannons.


Viimeksi blogissa kirjoitin hiljaisesta kotikonttoripäivästä. Sen jälkeen en ole kokenut hiljaista hetkeä työrintamalla, joten siitä johtuen täälläkin on ollut hiljaista.

Blogin hiljaiselo ei varsinaisesti anna minulle huonoa omatuntoa, mutta tunnen tietenkin pientä turhautumista, kun ideoiden määrä ja vuorokauden tuntien määrä ei täsmää. Mutta kuten kaikessa, on aina kyse prioriteeteista. Mutta toivon että minulla olisi paremmin aikaa päivityksiin. Kuva on eräästä projekteistani,  jossa kalustin, stailasin ja valokuvasin asunnon myyntikuntoon. 

Annonser

2 thoughts on “Nå här igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s