Höstens dåliga samvete

Jag har en del mål för hösten, som de flesta handlar om att njuta av varje dag varje stund, men ett mål stör mig och skaver på mitt samvete.  Mina barns babyböcker. De är alla ännu på hälft. Men i höst skall de bli uppdaterade eller färdiga (vår variant slutar med förskoleåldern). Jag har fotopapper hemma och jag har satt in tid för det i kalendern, så det borde inte vara helt oöverkomligt. (Samma tänkte jag väl förra hösten. Och hösten före det). Så nu tänkte jag köra med lite tillbakablickar varje torsdag ända tills böckerna är klara: Här har vi en liten 2-åring i sin nya kofta i September 2012.


Minulla on joitakin tavoitteita tälle syksylle. Enimmäkseen vain kivoja, mutta se vaivalloisin ja omatuntoani eniten vaivaava on lasteni vauvakirjojen päivittäminen. Ne ovat kaikki vielä kesken. Mutta nyt tänä syksynä aion saada ne päivitettyä. Minulta löytyy valokuvapaperia kotoa ja olen jopa varannut kalenteristani aikaa niiden tekoon, joten täysin mahdoton tämän projektin ei pitäisi olla (tosin ajattelin kai samalla tavalla jo viime syksynä. ja sitä edellisenä vuonna). Mutta ajattelin näin tortaisin muistella vanhoja hetkiä kunnes kirjat ovat valmiit: Tässä meidän pieni 2-vuotias uudessa villatakissa syyskuussa 2012.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s