Ett par veckor med Keittiökaveri.

I samarbete med Keittiökaveri.Keittiökaveri-3Nu har vi provat på Keittiökaveris matkassar i ett par veckor och nog kan man ju säga att det kändes som semisemester för matlagningströtta föräldrar då någon annan för en gångs skull funderade ut maträtterna och dessutom levererade ingredienserna till hemdörren.

Keittiökaveri-2Mest gillade jag snabbkassen som bestod av tre dagars rätter med barnvänligare mat som inte tog mer än en halv timme att tillaga. Maten var riktigt god och speciellt mängden mat överraskade. Flera av rätterna kunde vi äta av i två dagar med bara lite tillsats av mera grönt. Flera av recepten vi fick kommer vi definitivt göra på nytt. Barnen då? Två av tre gillade och den tredje totalvägrade att ens smaka på vissa rätter. Inget nytt där inte.

Keittiökaveri-1Jag rekommenderar Keittiökaveri om man som jag behöver lite boost i matlagningsinspiration. Eller om man vill spara tid. Ni vet dendär resursen som alltför många har alltför lite av.

Här har Keittiökaveri en massa bra erbjudanden på sina matkassar.

Med koden MUMINMAMMAN får ni dessutom 10€ rabatt på matkassarna.

Annonser

5 thoughts on “Ett par veckor med Keittiökaveri.

  1. Hur gör ni med hon som vägrar att ens smaka?Är hon utan mat till nästa måltid? Jag kommer på mej själv ibland då jag gärna vill göra något nytt, men inte is då åtminstone ett av barnen kommer att vägra. Jag är rätt sugen på att beställa via keittiökaveri, kanske det är dags nu under sommarn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s