Förråd.

20160527_förråd-1

Såhär såg vårt inneförråd ut tidigare idag. Man kan väl till och med kalla det minimalistiskt.

Nej, vi håller inte på att flytta, men vi håller på med en förrådsomorganisering och rensning. Tanken är att vårt uteförråd skall rymma ett stort arbetsbord/hyvelbänk och få en bättre förvaring för bland annat cyklar och skidor, som ju tar en del utrymme i en familj där alla äger minst ett par vanliga skidor, ett par slalomskidor och en cykel. Plus tävlingscykel och diverse utrustning som väntar på att följande användare skall växa till sig. Sådär som det ofta är i flerbarnsfamiljer. Projekt uteförråd skall bli klart nu i sommar (optimisten tänker juni, realisten augusti, så vi får se).

Jag tyckte det vettigaste sättet att omorganisera vårt inneförråd var att tömma det helt och hållet på allt och sedan endast lägga tillbaka det som skall sparas. Jag var så ivrig att tömma det så jag glömde att ta en före bild, tyvärr. Tanken var sedan att endast det skall sparas och sättas tillbaka som vi skulle packa med oss ifall vi skulle flytta på riktigt imorgon eller nästa vecka.

En del jobb var det, men ack så värt det. Imorgon kan jag visa hur det blev efteråt. Ett förråd kan onekligen kännas en hel del tommare utan en komplett uppsättning av föreläsningsmaterial och räkneövningar från 1 st ekonomie magisterutbildning, 1 st diplomingenjörsutbildning samt 1 st doktoreringsstudier inom teknisk fysik. ÄNTLIGEN!, säger jag, vars magister- och doktorandmaterial sedan länge endast bestått av två mappar. Ni vet, det finns ju något som kallas internet om man vill gå tillbaka till något man glömt.

Star Wars serietidningarna från 1984-ish fick naturligtvis bli kvar.

2 thoughts on “Förråd.

  1. Bra att ta ut allt, annars är det alltid en risk att man ”duttar lite här och lite där”. Jag har nyligen läst boken ”Konsten att städa”, mycket inspirerande om man vill rensa hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s