Nånting mörkt.


Svanen-9 Svanen-8

Snyggaste tulpanen nånsin om man frågar mig. Har jag sagt att jag älskar att kunna plocka blommorna direkt från egen trädgård? Nå, kanske sådär tusen gånger. Men det var egentligen inte blomman jag skulle fota idag, utan det son finns bakom.

Svanen-1

Nämligen min nya tavla, som jag hämtade från posten idag. Igen ett till steg i ledet mot att personifiera vad som hänger på våra väggar. Tavlan är målad av fina Emmelie Svanfelt och jag lovar att jag skall skriva mer om tavlan och storyn bakom den på veckoslutet, men nu måste jag slutföra mina inlämningsuppgifter till min fotoutbildning som går av stapeln imorgon. Jag har igen två inspirerande/lärande/utmattande/kreativa/härliga dagar framför mig!


Kaunein näkemäni tulppaani omasta puutarhasta ja uusi tilaamani taulu. Lupaan kirjoittaa lisää taulusta ja ajatuksista sen takaa viikonloppuna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s