En morsdag i körsbärsblom.

20160508_morsdag-7

Min åttonde morsdag idag. Jag har fortfarande ännu ibland svårt att riktigt ta till mig att jag är mamma till ett barn. Än mer till tre stycken. Det känns så stort. Tre härliga spralliga barn som dessutom är både roliga att umgås med och verkar njuta av sin bekymmerslösa tillvaro mest hela tiden. Samt som enhälligt tycker att jag är den bästa mamman i hela världen som lagar världens finaste kakor. 20160508_morsdag-4Vanligtvis är det vitsippor som prytt matbordet vid morsdag, men i år slog körsbärsträdet på framgården ut i blom passligt till morsdagen. Underbart vackert.20160508_morsdag-120160508_morsdag-520160508_morsdag-2 20160508_morsdag-3Morsdag i vårt hus betyder att mor i huset får välja menyn, så det blev tomatmozzarellabröd och ostkaka. Idag var en bra avslutning på de fyra lediga dagarna. Det har kännts som en hel evighet. Helt positivt alltså. Både massor med roligt program, massor med trädgårdspysslande och massor med allmänt slappande. Minuterna går nog långsammare då solen skiner för fullt. Igår var vi hela dagen på Sveaborg och picknickade och firade två födisar i härligt gäng. Jag hade tänkt fota lite vid ruinerna på Sveaborg också, men hade duktigt nog glömt att ta med både minneskort OCH batteri till kameran. Ups. 


Kirsikkapuumme aloitti kukinnan sopivasti äitienpäiväksi. Niin kaunista!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s