Vapphelgen.

20160430_kalas-2

20160430_kalas-1

Flickornas kusin fyller år på vappen så det var 1-årskalasdags igår. Tyvärr hade vårt lite känsligare barn en sämre dag och det blev lite för mycket människor och ljud på en och samma gång. Vi var tvungna att fara hemåt innan kalaset ens kommit igång på riktigt, men med oss fick vi både kaka, Brunbergs kyssar och munkar så det gick ingen nöd på oss. Ibland blir inte allt som man tänkt.

Idag blev det dock ingen förkortad version av 1. majfirandet, utan en lång, rolig eftermiddag med en vänfamilj. Det blev grillmat, skumpa och prat i många timmar ute på terrassen för de vuxna samt trampolin, lek och badbalja för barnen.

Nu hettar kinderna av att ha suttit ute i den sköna solen hela eftermiddagen. Ja, tack, maj månad får gärna fortsätta på samma sätt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s