Den enögda nallen.

tilda2

De som följer med inredning på nätet har knappast undgått Vee Speers fotografier på barn som finns på väggen i många hem. Speciellt efter att bildserien ”The birthday party” visades på Fotografiska museet i Stockholm. Jag tycker att fotona är fantastiskt fina, men för mig skulle det kännas lite konstigt att ha ett foto på ett okänt barn på vår vägg då vi har barn i samma ålder själva.

Så jag gjorde en DIY version istället. Jag fotade Tilda tillsammans med min gamla 35-åriga enögda nalle som hon älskar. Jag gillar känslan och färgsättningen i bilden.

Tavlan-1 Jag beställde en tavla på bilden från ifolor, och nu står Tilda och nallen där i vår trappa upp till övre våningen och ser lite melankoliska ut.

Tavlan-3Tavlan-2Dagens kvist från vår snöbollsbuske som jag haft i vas en tid. Helt klart har jag ett behov av att få med lite grönt i alla mina inlägg numera, men det gröna gör en ju bara på så gott humör.

Jag är glad att alltmer av det som hänger på våra väggar är unikt och har en betydelse för just oss. Ett par nya unika målningar är faktist också på väg så småningom hitåt, men mer om det senare.


Inspiroituneena Vee Spearsin lapsikuvista valokuvasin Tildan ja hänen rakkaan yksisilmäisen nallensa jonka itse sain 35 vuotta sitten. Pidän kuvan tunnelmasta ja nyt suurennus kuvasta koristaa rappujemme tasannetta.

5 thoughts on “Den enögda nallen.

  1. Ping: Nånting mörkt. | muminmamman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s