Muminmamman.


muminmammanTack för era fina kommentarer till mitt bloggidentitetskrisande! Man kan väl åtminstone säga att livet måste vara ganska okej och någorlunda i balans om man har råd att sätta energi på att angsta över något så bagatelliskt som sitt bloggnamn? Antagligen byter jag namn på bloggen, men det är hoppeligen inte namnet som gör en blogg, utan dess innehåll!?

Så det lär bli en hel del finheter,  inredning, organisering och flum runtomkring det och allt möjligt annat i fortsättningen också. Inte kanske så mycket spysjukor, vaccininlägg eller analyser på barns sovande eller ickesovande. Den delen av livet orkar jag inte längre dokumentera här.

Jag hittade ett fantastiskt citat och naturligtvis är det den riktiga muminmamman som säger det:

”Jag vet att vad som helst kan hända närsomhelst. Därför är jag helt lugn.”

Att leva betyder att man måste hitta ro även i kaoset. Att inte bli modfälld då oförutsägbara saker sker och allt man planerat rasar ihop eller skjuts upp. Jag har bestämt mig för att försöka bli mer som den riktiga muminmamman och sträva efter att vara just så lugn. Heja muminmamman!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s