Glass som morgonmål.

080416-1

Ledig fredag. Det betyder väl att man kan äta glass redan till morgonmål? Fast denhär glassportionen är gjord på endast frysta blåbär och vinbär slätmixade med mjölk. Lite syrligt men supergott och superhälsosamt.

080416-2Vi fortsatte dagen med att gå på skolans morgonsamling där ettorna höll morgonsamlingen och presenterade sina forskninngsprojekt. jag kan nu titulera mig stolt moder till en som varit med och forskat om brunnslocken i närheten av skolan, det ni.

Det blev också ett besök till Alberga simhall, lite loppis, lite spontanshoppande av flygbiljetter till Stockholm (jee!), alldeles för mycket tacos och alldeles för mycket riktig glass på det.

En riktigt skön fredag med andra ord.

 

 

Annonser

4 thoughts on “Glass som morgonmål.

  1. Jag definierar ibland vår morgonmålssmoothie som glass. Fryst banan, frysta finska hallon, avocado och apelsin brukar jag ha med. Inga mjölkprodukter då jag inte riktigt tål dem. Supergott!

  2. Det är väl det här som är den nya trendgrejen, nicecream! Jag har tänkt testa nu ren ett tag men inte kommit till skott. Har bananer i frysen ren till min variant och allt. Kanske jag måste laga till frukost imorgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s