Lilla fröken rufs.

IMG_8753

Lilla fröken rufs har inget emot att posera framför kameran en stund då och då. Något jag uppskattar när jag testar mig fram och försöker lära mig nya grejer i fotograferingens ibland knepiga, men ack så roliga värld. Här ville jag fota i motljus, och för att göra ljuset behagligare tejpade jag helt enkelt upp ett vitt duschdraperi framför fönstret bakom henne. Hos oss försöker vi hålla saker och ting simpla, så även när det gäller fotoutrustning.

Idag har vi förresten bokat en resa! Om tio veckor befinner sig Lilla fröken rufs med sin familj i Danmark på semester. Det blir två dagar i Köpenhamn och två dagar i Legoland. Kommer garanterat att bli en lyckad resa. Ett år sen senast i Köpenhamn och 30 år sen senast i Legoland.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s