Plektra.

010416-1

Här ser ni Iittalapallen som klev mycket högt upp på min lista över mina alla tiders loppisköp. Ett par tior betalade jag för en stadig lite annorlunda pall helt tillverkad i Finland. (Nej, det är inget aprilskämt!)
010416-3

Lite annorlunda design som säkert inte faller alla i smaken. Men nog mig. Mångfunktionell kan man verkligen kalla den, för hittills har pallen fungerat både som Lauras båt, katternas bo och förstås som hederlig pall. Just nu agerar den blombord för en monstera.010416-4

Grönväxter, kuddar, tavlor och lampor har en tendens att byta plats ofta här hemma hos oss. Antingen är det nåt barn som tycker att det är i vägen för någon viktig lek eller så är det en mamma som känner för lite variation. Så det passade ju bra att virka en korg med handtag för monsteran, vars plats varierar så gott som varje vecka. Jag tyckte den blev lite rolig då mönstret påminner om marmor.

Nu blir det kalas hela helgen lång. Vi inledde den idag med denhär ostkakan. En återkommande favorit här hos oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s