Kvisten, garnet och olivoljan.

IMG_7614_Fotor800Tusen tack för alla kommentarer ni orkat sitta och plita ner åt mig här på bloggen och via mail! Ni är bäst!

Olika slags väggbonader har visst gjort en liten comeback under det senaste året och här ser ni vår lite modernare variant som hänger i tamburen. Den riktigt sprudlar av färg, precis som resten av rummet. Men hej, det är faktist två olika nyanser av grått!

IMG_7617_Fotor800

IMG_7624_Fotor800Jag sågade helt enkelt av en kvist till passlig längd och knöt fast ullgarnstumpar i den. Ett varv med saxen för att trimma längden och ett upphängningsband senare var bonaden klar. Ett mycket lätt och snabbt litet DIYfix för den som råkar ha ett nystan garn och en kvist tillgängligt. Den snygga vita flaskan är däremot en olivoljeflaska som fick ett förlängt liv som blomvas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s