Istället för gym.

IMG_8364_Fotor800 IMG_8374_Fotor800Två från dagens stylingprojekt. 

Om det var någon som tänkte att ett jobb som inredningsstylist är att typ gå omkring och shoppa i mysiga inredningsaffärer och att puffa till lite kuddar i soffor däremellan, har nog en aning snäv bild. Eller om det var någon som tänkte att jobbet som Professional Organizer är att sitta och vika in söta barnkläder i färgordning i en söt liten byrå. Nå, allt dethär hör ju också till, men det är ofta också ett hårt jobb med mycket roudande av diverse saker och ting. Åtminstone är det för mig som sköter allt jobb själv.

Även ikväll sitter jag här med ömma armar efter dagens jobbdag. Jag klagar inte, för det passar ypperligt åt mig som inte gillar att gå på gym och lyfta skrot. Så jag får satsa min fritid på sköna joggingrundor utan varken stegmätare eller pulsklocka istället. Eller bara hederligt soffhäng.

Nu kommer veckans (eller månadens?) pinsammaste erkännande: jag tittar på Finlands Bachelor. Och är helt fast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s