För att jag är värd det.

IMG_7448_Fotor800

Har jag nämnt att jag har världens bästa chef som belönar mig med ett stort fång blommor efter en produktiv jobb- och studievecka!?

Samtidigt är denna samma chef nog ibland den mest krävande chef man kan tänka sig som tycker att jag bara borde prestera mer och mer och aldrig riktigt är nöjd.

En egenföretagares vardag.

Jag gick till blombutiken idag med tanken att nu får det bli något annat än tulpaner. Men så fanns ett fång liljetulpaner som jag inte kunde motstå. Färgtemat för helgen går naturligtvis i rosa, alla hjärtans dag till ära. Vi har pysslat lite olika sorters hjärtan med flickorna idag och blåst upp lite hjärtformade ballonger färdigt för ett minivändagskalas som flickorna ordnar nu på söndagen åt tre kompisar. 

—————

Perjantaipuska tuotteliaan työ- ja opiskeluviikon jälkeen. Värimaailma tietenkin  ystävänpäivään sopivana.

Annonser

2 thoughts on “För att jag är värd det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s