Vidgade vyer.

IMG_7439_FotorIdag kom ett paket på posten innehållande dethär. Jag skall vidga mina vyer lite och studera fotografering i ett års tid från och med nästa vecka. Det blir närstudier 2 dagar i månaden plus uppgifter att göra hemma mellan träffarna. Det kommer att bli jätteroligt, och jag hoppas naturligtvis  på att lära mig massor och att få en massa nya insikter och ahaa-upplevelser inom fotograferingens olika områden. Studierna är samtidigt en investering för mina framtida arbetsprojekt, så det blir med andra ord att förena nytta med nöje.

—-

Ensi viikolla minulla alkaa vuoden kestävät valokuvausopinnot. Opiskelu koostuu parista lähiopetuspäivästä kuukaudessa sekä etätehtävistä.  Odotan innolla tulevaa!

Annonser

9 thoughts on “Vidgade vyer.

  • Förlååååt massor för att jag inte svarat tidigare! Jag skall återkomma med inlägg om studierna då vi träffats lite flera gånger! Efter två månader har jag bara positivt att säga!

 1. Du Maria. Wau. Jag är så stolt över dig. =D
  Jag övervägte en stund att söka till samma skolan och examen .
  Men för mig det är för mycket och närstudier är alltid i Helsingfors.
  Det irriterar mig så mycket. Det skulle vara naturligt investering för mina framtiden.
  Kanske jag ska studera nu något annat, även om trädgårdsplanering … =)

  • Tack Mirella! Det skulle ha varit helt super om du också kommit, men jag förstår att du inte tycker att du har möjlighet. Gäller bara att flytta hitåt nu då!;) Jag vill också gå på trädgårdsplaneringskurs och keramikkurs och en massa massa annat…

 2. Så roligt! Den där kollade jag på tidigare i år och drömde en stund om att studera. Ska bli intressant att höra mera om utbildningen. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s