”Arbetsrummet” före.

IMG_7254_Fotor800

IMG_7255_Fotor800I ett halvt år har vi haft arbetsbordet med datorerna i vardagsrummet. I ett halvt år har jag försökt leva med det, men faktum är att det stört mig att denna del av vardagsrummet blev en förvaringsplats för datorer, då Leia tog över vårt arbetsrum (att minska antalet datorer i denna familj är inte förhandlingsbart. Tro mig, jag har försökt).

Igår kom jag på att nu är det dags att göra något åt saken, och idag medan resten av familjen var på trampolinjumppa utövade jag lite styrketräning och möblerade om i rummet. Hur det blev skall jag visa imorgon.

—————

Kaksi ennen kuvaa työhuoneesta. Puoli vuotta olen ärsyyntyneenä tuijotellut tietokoneidensäilytyspaikkaamme, jota kutsutaan myös työpöydäksi, mutta nyt minulle riitti. Muun perheen ollessa trampoliinijumpassa minä bodasin kotona siirtäen huoneen  järjestystä paremmaksi. Huomenna näytän muutoksen. 

Annonser

2 thoughts on “”Arbetsrummet” före.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s