Tumishelgen.

IMG_7227_Fotor800

Så blev det Februari. Långvik bjöd på vackra vyer och färgsättningar i helgen.

IMG_7229_Fotor_Fotor_Collage

Helgen på Långvik var just så lyckad som jag förväntat mig. Fast vi båda konstaterade efteråt att det bästa var inte själva hotellet eller spat. Eller champagnen eller skumgodisgrillningen vid den öppna spisen. Det var inte heller den supergods middagen eller hotellfrukosten eller bara chansen att få diskutera ostört i lugn och ro i vuxet sällskap. Det bästa var att få göra lite (aktiva) saker tillsammans utan barn och i eget tempo: att skida, att simma och att promenera. Vi kan ju faktist äta lyxig middag hemma också och har ofta långa ostörda samtal då barnen lagt sig. Vi har en öppen spis som man kan grilla skumgodis i och vi får ju faktist sova länge på morgonen också nu som då. Men att sporta tillsammans utan barnen kan vi inte göra i vår vardag, och det har jag nog saknat ända sedan vi blev föräldrar.

Det talas ofta om hotellsängar och hur stora och mjuka dynorna är och hur härligt det är att krypa under de fluffiga täckena. Absolut är det det, men än en gång konstaterade jag att nehej, vi har faktist bättre täcken och kuddar hemma! Dock inte lika fint strukna lakan.  En av de bästa investeringarna vi gjort för oss själva, precis som jag skrev då vi skaffade täckena för snart fyra år sedan! 

—————-

Parasta kylpyläviikonlopussamme oli yhdessä tekeminen omassa tahdissa ilman lapsia: laskettelu, uiminen ja  kävely. Muu oli bonusta. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s