Nästa dygn.

IMG_7207_Fotor800

Hur mysigt man än tycker att det är att sova bredvid en varm mjuk barnkropp går nog inget upp mot att få helt ostört sova en hel natt i ett streck. Helst då i en mjuk, nybäddad säng med en färdigdukad hotellfrukost som väntar på en.

Imorgon lämnar vi barnen hemma för ett dygn och beger oss på en tumisresa västerut. Ända till Kyrkslätt. Det blir först slalom och berlinermunk på Hjortlandet och sedan ett dygn på Långvik spa. Jag har jättehöga förväntningar. Jag förväntar mig nämligen att få sova ostört så länge jag vill, att få äta i lugn och ro och och dessutom att få tänka mina tankar till slut utan att nån ropar ”MAMMAAA!” stup i kvarten.

Kan man få en bättre julklapp som småbarnsförälder?

Knappast.

——————-

Huomenna kutsuu Långvikin kylpylävuorokausi ilman lapsia jonka saimme joululahjaksi.

4 thoughts on “Nästa dygn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s