Värmande element.

IMG_7123_Fotor_Fotor_Collage

Två favoriter just nu: kaffe som värmer på insidan och handledsvärmare som värmer på utsidan. Jag hör till dem som brukar frysa mest hela tiden vintertid, men att även inomhus ha på sig både handledsvärmare och dubbla yllesockor hjälper åtminstone mig mycket.  Samt att dricka baljvis med kaffe eller glögg, såklart. Glöggsäsongen tar ju slut för mig först i samma veva som himmlarna plockas ner, dvs till Lauras födelsedag om en månad.

Dessa grå handledsvärmare stickade jag av DROPS Baby Merino, som är supermjukt och inte alls pickigt trots 100% ull. Kölden ute har helt klart satt fart på stickintresset igen. Nästa projekt blir en filt med massiva stickor och tjockt garn, i den mycket föga överraskande färgkombinationen vitt, grått och mossgrönt.

———

Kaksi tämänhetkistä lemppariani: lämmin kahvi ja rannelämmittimet. Molemmat ehdottoman tärkeitä tälle vilukissalle. Rannelämmittimet kudoin DROPSin Baby Merinosta, joka ei kutita ollenkaan vaikka onkin 100% villaa. Puikot heiluvat tiheämmin nyt taas, ja seuraava projekti on viltti suurilla puikoilla meidän kotiin todella yllätävästä värikombosta (tai sitten ei): valkoisesta, harmaasta ja vihreästä.

Annonser

3 thoughts on “Värmande element.

  1. Ping: Grått, snyggt och bekvämt. | muminmamman

  2. Vilka fina handledsvärmare!! Såna har jag ännu inte kommit på att sticka, men här är också stickandet hårt på gång som du märkt 🙂 Sku vilja fixa så mycke just nu, har ”garn-mani” för tillfället 😉
    En filt låter intressant, du får visa lite när du börjat på med den..

    Vi får väl jobba flitigt nu med stickorna, snart får vi börja beställa frö-påsar o planera trädgården igen 😉

    • Du är nog liiite mer produktiv än jag;) Men du har absolut rätt, bäst att sticka nu då man ännu hinner;) Jag väntar så på att se hur trädgården ser ut i sommar då allt hoppeliten vuxit till sig lite! Välkommen och inspektera sen! Och i år blir det ju odlingslådor här också (två små;)…), så jag kan tänka mig att vi har en och annan liten burk med mull och frön i på fönsterbrädena i år;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s