Ljuset inomhus idag.

IMG_6910_Fotor800Jag har ju en och en annan gång hypat här över hur vacker naturen och ljuset är utomhus nu när snön kommit. Men nog känns allt inomhus också snäppet finare då det faktist är soligt och ljust på dagarna. Vi har flera stora fönster i övre våningen hos oss och nu på vintern kommer de till sin fulla rätt, då man kan ha upp persiennerna hela dagarna utan att det blir för varmt även om solen lyser in hela dagen. Tillochmed brödsmulorna och dammråttorna ser snyggare ut nu än i mörka December.
IMG_6935_Fotor800 Som bonus idag får ni suddiga mig med på en bild. Bara för att visa lite hur ett hem som vårt med en enkel och ”färglös” inredning aldrig egentligen är färglöst i verkliga livet. För hemmet är ju för det mesta fullt av liv, rörelse och färger i form av människorna och djuren som bor där. Det kan ibland vara svårt att komma ihåg då man tittar på bilder i inredningstidningar och tänker ”där kunde jag inte bo, det är alldeles för sterilt”. Det är inte färgerna på väggarna eller möblerna som gör ett hem. Det är de levande individerna som bor där. IMG_6913_Fotor800Också ett tänt ljus tänt eller ett knippe grönt ger mer liv i bilden.

Imorgon skall jag visa er vad materiell lycka betyder för mig just nu. Jag kom nämligen hem idag med en materiell grej som jag velat ha och sökt efter mer eller mindre aktivt i två år. En liten teaser såhär torsdagskvällen i ära.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s