Snö ute, inne och på bastulaven.


IMG_6963_Fotor800

Min återuppfunna kärlek till vintern blir bara starkare. IMG_6966_Fotor800 IMG_6978_Fotor800Under dagens promenad i Bolarskog kom jag till och med på mig själv att fundera att en skidsemester med familjen skulle kunna vara riktigt skoj. Hittills har alltid varmare breddgrader kännts helt klart  som ett trevligare alternativ. I år får sportlovets skidresa gå till Öjberget eller Simpsiö (vi kommer att vara i Vasa under sportlovet), men nånstans måste man ju börja. IMG_6985_Fotor800

IMG_6942_Fotor800

Vi har gått så långt att vi tagit in snön hem också. Både i form av ett doftljus och i form av riktig snö. Tilda ville nämligen ta in en stor snöklimp i bastun för att se hur snabbt den skulle smälta. Kemisten i mig höll naturligtvis en bastuföreläsning om vattnets faser och smältpunkter och annat intressant, men flickorna tyckte nog det var roligare att plåga sin stackars mamma genom att kasta all snö på henne.

—————-

Rakastumiseni talveen vain syvenee. 

Annonser

4 thoughts on “Snö ute, inne och på bastulaven.

  1. Jag älskar vintern och allt vackert den för med sig – men mer på avstånd. Verkligheten med kylan gör att det förtar upplevelsen lite. Tyvärr är det väl så att de vackraste dagarna är också de kallaste. Idag är det en så vacker soluppgång men -27.6 grader. Jag stannar definitivt inne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s