En skön helg.

IMG_2669_Fotor_Fotor_Collage1

En stor del av helgen har spenderats i backen. De två äldre i skidskola och resten av familjen i pulkabacken på Hjortlandet. På kvällen blev det också invigning av vår ”egna” pulkabacke också. Det är lyxigt att bo 50m från en superbra pulkabacke och 200m från en isplan på en skolgård. Som kompensation för hurtigheten har det blivit en hel del soffhäng, mys och godsaker också. Balans, ni vet.

Imorgon kickar vår vardag in igen ordentligt med dagis- och skolrutiner samt slutspurten på mina studier. Nytt år. Nytt hår. Nya mål. 2015 var ett super år på sitt sätt. 2016 skall nog bli ännu bättre!

—————

Viikonloppu vietettiin Peuramaalla hiihtokoulussa ja pulkkamäessä. Huomenna alkaakin taas arki ihan kunnnolla. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s