Ett reportage.

IMG_2631_Fotor800 Serveringsvagnen fick flytta tillbaka till sin plats i vardagsrummet då granen åkte ut. Min läshörna är komplett igen. Det tar nog en liten stund att vänja sig vid julgran- och julpyntlösheten här hemma igen. Speciellt fönstren känns lite kala utan alla stjärnor.

IMG_2639_Fotor800Digitala tidningar i all ära (dagstidningen läser jag glatt från paddan), men lilla gammalmodiga jag tycker att kombinationen en kopp gott kaffe och ett par bra (inrednings)tidningar i pappersformat är en oslagbar kombination.

IMG_2658_Fotor800Ibland kan man hitta bekanta nunor också i tidningen. Som i en bild på en Hamapärlegalen familj som pysslar vid sitt matbord. Reportaget om oss gjordes redan förra våren och handlar väl om skomakarens barn har några skor, det vill säga hur ser hemmet egentligen ut hos en Professional Organizer? Ordning eller kaos? Ett åttasidigt reportage med hela 16 bilder i Finlands största damtidning känns ganska roligt faktist. Om nån är intresserad är det bara att springa iväg och skaffa nyaste Kodin Kuvalehti och slå upp den på sidan 36. Orkar man inte läsa kan man alltid räkna hur många Marimekkogrejer man bongar i bilderna. De är inte få, kan jag lova…

…………….

Onko ammattijärjestäjän oma koti järjestyksessä vai vallitseeko sielläkin pikkulapsiperheen hallitsematon kaaos? Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä löytyy juttu meistä joka kuvattiin viime keväänä.

Annonser

12 thoughts on “Ett reportage.

  1. Men inte visste jag att du är Professional Organizer! Vad roligt! Jag har många gånger tänkt tanken att det skulle vara ett så roligt jobb. Är närmast besatt av att rensa bort onödiga saker så väl här hemma som hos andra haha! 🙂
    Ser ut att vara ett fint reportage om er. Grattis till publiciteten, inte illa!

  2. Japp, införskaffade tidningen redan i går efter tipset och det var ju ett långt reportage med superfina bilder!! Enda minuset var att jag inte alls blev sugen på att göra mig av med grejor utan istället börjat drömma om Marimekkoklänningar och det där snygga sopskyffelsetet som syntes på en av bilderna:).

    • Autch, måste väl meddela tidningen att de misslyckats med reportaget;) Jag började själv skratta högt då jag såg bilderna första gången, det var lite väl mycket färg och (tyvärr icke-sponsrad) Marimekkoreklam över dem… men vad kan man åt sin smak;) Sopskyffelsetet (från Kodin1) är jag super nöjd med, det får glatt stå framme utan att man störs av det. Annat är det med vår fula blå dammsugare… Men kiva att du gillade reportaget!

  3. Den tidningen måste vi direkt efter :)…Mycket bra reportage om en fin familj, vackert hem, bra o goda idéer och mycket marimekko 😉 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s