Star warsfällen.

IMG_2581_Fotor800Hos oss bor ett vuxet Star Wars fan och tre stycken små. Här bor också en vuxen som går mycket mer igång på fårfällar och plädar än på att titta på filmer om krig runtomkring i en galax långt långt borta. Alla med sitt.

Familjens så att säga udda vuxna besökte Tomas marknad på Senatstorget före jul och blev så förtjust i härliga finska fårfällar så denhär lockiga bruna mjukheten fick följa med hem för att värma och mjuka upp gungstolen och för att vara en varm sovplats för katterna.

IMG_2586_Fotor800

Den udda vuxna och katterna gillar fällen mycket, men det gör även de små Star Wars fansen. Den spontana responsen hemma blev ett glatt tjut från 3- och 5-åringarna: ”Mamma har köpt en Chewbacca!”. Så nu lever fårfällen Chewbacca lyckligt i familjen där den ibland får ligga och slöa på gungstolen och ibland får aktivt vara med i lekarna.

Vem har sagt att det inte går att  kombinera alla familjemedlemmars olika intressen och inredningsstilar?

 ————–

Perheeseemme kuuluu yksi aikuinen Tähtien Sota fani ja kolme pientä fania. Sekä lisäksi yksi aikuinen jota kiinnostaa enemmän lampaantaljat ja viltit kuin sodat jossain kaukaisessa Galaksissa.

Tuomaan markkinoilta Senaatintorilla löytyi ennen joulua ihana kiharakarvainen ruskea lampaantalja joka sai uuden kodin meiltä. Ensimmäinen spontaani reaktio kotona 3- ja 5-vuotiailta oli ”Mamma on ostanut meille Chewbaccan!”

Kuka sanoi ettei kaikkien perheenjäsenten erilaisia mieltymyksiä voisi yhdistää skandinaavisessa sisustuksessa?

1 thought on “Star warsfällen.

  1. Ping: En mörkgrå | Adminore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s