Julen 2015.

IMG_1836_Fotor_Fotor_Collage3

Vår juletid har i år igen varit som just vi vill ha den. Lugn och skön med fokus på familjen. Inget stressande före julen med varken städning eller bakande, utan vi har gjort just det vi kännt för och haft tid för. Det vi inte hunnit med har fått bli till ett annat år. Samma visa fortsatte på själva julafton. Vi hade inga måsten för dagen utan kunde gott äta julgröt till lunch iklädda i pyjamasen och gå på långpromenad och hänga i parken utan att behöva titta på klockan.

IMG_1836_Fotor_Fotor_Collage2

Vi har lite selektiv och kräsen smak då det gäller julmat, så vår julmiddag var en salig mix av bara allt möjligt som vi tycker är gott: räktartaletter, rom och lax samsades på julbordet i år med sushi och köttbullar. Julmust och Champagne i glasen sida vid sida. En passlig mängd mat så det fanns plats för många sorter till efterrätt också.

IMG_1836_Fotor_Fotor_Collage1

Julklappsöppningen var naturligtvis en av höjdpunkterna för barnen. Vi kommer aldrig att toppa listorna på familjerna som har den största högen med julklappar eller på familjerna som satsar mest i stressmängd och pengar på julfirandet, men bra så. Istället hoppas jag att vi skall toppa listan på familjer som känner att de får fira julen just som de själva vill och som är lyckliga och tacksamma över att ha varandra.

 

Annonser

4 thoughts on “Julen 2015.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s