God jul!

G O D   J U L !

Hoppas ni alla får fira just en sådan jul ni själva helst vill och inte föräter er på skinka eller choklad!

Jag tänker åtminstone njuta!

IMG_7203_Fotor_Collage

Alltså oj, vad jag är besviken på mitt bloggande denna höst (detta år)! Men det är väl onödigt att gräma sig över det desto mera, utan att istället börja om med nya tag. Det kan väl inte bli sämre precis.

Sådärja, nu var det alltid lika jobbiga första inlägget skrivet.

 

 

Annonser

2 thoughts on “God jul!

  1. Superfin blev kudden! Var det svårt (borde man testa?)?
    Ha en jätteskön jul och skriv när du känner för det, då blir det bäst!

    • Förlåtförlåt för sent svar! Jag är riktigt nöjd med slutresultatet, men höll på att ge upp i något skede. Att sticka mönsterstickning är lite svårt för mig, märkte jag. Inte att följa mönstret, utan att sticka tillräckligt löst då jag vanligtvis stickar ganska spänt. Kudden såg bedrövlig ut i något skede, så den fick ligga bortglömt i korgen, vissa delar kändes för löst stickade och vissa alldeles för spänt. Men då jag vätte den och strök den (med en kökshandduk emellan) blev ytan riktigt ok! Värt att testa absolut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s