En bok, en termos och ett objektiv.

IMG_6751_FotorSIMG_6776_Fotor_Fotor_Collage

Få inredningsböcker har väl orsakat så mycket hype innan den ens kommit ut som boken The Kinfolk Home. Jag kände mig tvungen att beställa den för att se om den håller måttet. Det gör den verkligen! Boken innehåller många underbara hem från fem olika kontinenter och jag rekommenderar den åt alla som är intresserade av enkel (skandinavisk) inredning och en lite lugnare enklare inredningsfilosofi med naturmaterial som bas. Bilderna är lugna och vackra, utan att kännas för stajlade.

Som motpol till den harmoniska boken och den vackra hortensian kan jag berätta att dethär var dagen då min kära Steltontermos föll i golvet och gick i kras. Dethär var också dagen då mitt 50mm objektiv föll i golvet och gick i kras.

Nå hellre ett objektiv än ett hjärta i kras. Hellre en termos än ens drömmar i kras.

Ny dag imorgon! Och imorgon är det inte vilken dag som helst, utan dagen då vår nya diskmaskin anländer! I en och en halv vecka har vi (nu igen) diskat för hand (inklusive Halloweenfestens tusen glas) och jag kan säga att vi nog kommer att vara tacksamma över att en maskin sköter disken åt oss.

Mycket som gått i kras hos oss nyligen. Men våra hjärtan och våra drömmar är hela och det är ju det som räknas.

Annonser

2 thoughts on “En bok, en termos och ett objektiv.

    • Ja, jag lever i sorg här. Men det gläder mig att jag kan berätta åt dig att termosen levde ett mycket fint och aktivt liv. Den var i användning 1-2 gånger i veckan under hela sin livstid och uppskattades av många människor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s