Grått, svart, blått, grönt.

IMG_6506_Fotor

Idag, den första måndagen i november inspireras jag av:

 • gråa väggar
 • grönväxter
 • kombinationen av svarta möbler och mörkblå detaljer
 • hemstickade textiler
 • artek

De svartvita planschen delades ut åt alla som besökte Arteks affär på esplanaden för ett par veckor sedan i samband med deras 80-årsjubileumsfest. Den kommer säkert att ha ett samlarvärde ännu mångång under kommande årtionden, tippar jag.

Annonser

4 thoughts on “Grått, svart, blått, grönt.

  • Stickprojektet skall bli en enkel dyna med knappar! Jag måste börja med något enkelt då jag inte hällt i stickor på en evighet! Till näst skall jag sticka en kudde i ett mera folklore stil. Lär ta en hel evighet för mig! Lycka till med strumporna;)

   • Låter som Saana ja Olli 😉 Kikade på tidningen med mönstret, men lät bli, mönsterstickning har aldrig riktigt nappat, men kanske man borde testa. Rapportera gärna om hur det går 🙂 Brukar vara roligt att höra om dina stickprojekt, har just precis fått färdigt en ”Kässäopen painajainen” till minstingen som är 1 år. Trevligt mönster, tack för inspirationen, har sett det hos dig nån gång för länge sen, men först nu kommit mig för att göra det.

   • Mitt i prick! Du känner mig;) Jag har inskaffat garnen och har en ambitiös plan att ge kudden åt mig själv som julklapp… Lovar att rapportera! Kässäopen painajainen är nog min favoritkofta för barn! Blir så nostalgisk då jag tänker på tiden då jag stickade mina… det var sensommaren/hösten 2012 och jag stod i lekparken dag ut och dag in och stickade koftorna med en sovande Laura i manducan på magen, medan systrarna yrade på och lekte! Det känns som en evighet sedan… Det bästa med koftorna är att de är långlivade, då de stretchar så mycket! I två år kunde de använda samma storlek: Laura började använda sin då hon var 6 månader och använde den ännu för ett år sedan vid 2,5 års ålder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s