En liten halloweenfest.

IMG_6721_Fotor_Fotor_Collage1

Vi ordnade en liten Halloweenfest igår. Det blev enkelt pynt med ballonger, serpentiner och fladdermöss klippta ur svart paff. Passligt festligt men passligt snabbt. Jag orkade inte karva ur pumpan, men det har ingen betydelse, då det är människan som gör festen.  Inte pyntet. Tänkte att det är bäst att knäppa et par foton när vi ännu befann oss i lugnet före stormen innan gästfamiljerna anlände.

IMG_6721_Fotor_Fotor_Collage

Men det blev ingen storm. Jag har nog inte ännu heller insett att våra barn börjar vara så stora att man bra kan ordna en fest där alla får ha roligt på egna villkor. Barnen leker och vuxna får diskutera och umgås. Inte kanske diskutera i lugn och ro utan mitt i lek och stoj och rop, men ändå, bara sitta runt matbordet i flera timmar och bara prata.

Så det blev en riktigt läskig kväll med äcklig mat och skrämmande sällskap. Precis som det skall vara på Halloween.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s