Två dygn.

IMG_5719_Fotor

Jag hade tänkt att vi skulle ha ett riktigt skönt höstlov tillsammans hela familjen. Istället blev det två dygn av ljuvlig tystnad och ensamhet för mig i Esbo, medan resten firar höstlov i Österbotten. Mitt mål med mina två ensamma dygn hemma är att komma ikapp. Ikapp med studier, sömn och inte minst alla tankar som snurrar på. Tänk att man är halvvägs till 70 och inte ännu heller lärt sig att inse att det är faktist helt okej att prioritera sig själv ibland? Tur att jag lever ihop med en som förstår mig ibland bättre än jag själv, och som inser när det är dags att packa in flickorna i bilen och låta mig vara ensam och ladda batterierna.

Så istället för en helg med utflykter till Noux med familjen, det blev en helg med yoga, jogg, artek, studier, planering och fundering. Och måltider som jag till 100% bestämmer både innehåll och tidpunkt på. Det om något är lyx.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s