Nånting blått.

IMG_5509_FotorL Så kom dagen jag bara visste att skulle komma nångång förr eller senare. Dagen då jag införde blått i inredningen igen. Ännu i början av 2000-talet, då jag bodde i Högbergen, hade jag en blå vägg i sovrummet, men efter det har det varit en färg som inte direkt blivit överrepresenterad i mina hem.

Nu har vi åter blått i sovrummet. Denna ljusstake hittade jag på Återvinningscentralen och den fick en kompis av en gammal plansch, som jag inte heller haft uppe på väggen sen Högbergstiden. Blått passar speciellt bra i sovrum, då den blå färgen sägs uppmuntra till sömn och vila.

IMG_5516_FotorL

IMG_5527_FotorL

IMG_5492_Fotor_Fotor_Collage

Allt började då jag första gången såg bilder på denna skjortklänning från Marimekko. Den kändes riktigt mycket som jag – även om den var blå. Helt tydligt har jag och mörkblått blivit vänner igen.

Annonser

8 thoughts on “Nånting blått.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s