Haltia.

IMG_5542_Fotor_Fotor_CollageL

Jag höll redan på att förbereda lunchen idag då vi kom på att vi far till Finlands naturcenter Haltia istället. Jag skäms lite att medge att vi aldrig besökt stället tidigare, fast vi bor i samma stad. Idag blev det buffélunch och beundran av den mäktiga utsikten över sjön. Själva byggnaden är också arkitektoniskt imponerande, men idag valde vi att inte titta på själva utställningarna. På höstlovet skall det vara extra mycket program för barn på Haltia, så det kan gott hända att vi återkommer hit redan om ett par veckor.

IMG_5542_Fotor_Fotor_Collage2L Efter lunchen for vi runt en av rundorna som startar från Haltia. Skogen bjöd på färgprakt, bergsklättring samt en extra efterrätt i form av blåbär, lingon och smultron (!).

IMG_5542_Fotor_Fotor_Collage3L

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s