Ett favorithörn.

IMG_4973_FotorL

Efter att Leia tog över vårt arbetsrum har jag suttit och jobbat och studerat vid matbordet istället. Jag har egentligen inte saknat mitt arbetsbord alls, då det stora matbordet ger bättre utrymme att sprida ut pappren ordentligt. Jag är sedan tvungen att samla ihop alla kringspridda papper och sätta in dem i skåpet då bordet skall användas som middagsbord. Det blir ett klarare slut på dagen då, vilket bara är bra.

Då jag sitter vid matbordet eller i soffan (läser mycket här eller har datorn i famnen) och tittar upp möts jag av ett av mina favorithörn här hemma. Det är det grå hörnet där vår familjetavla hänger. Här använder jag också här min selektiva syn och suddar ut den fula högtalaren ur synfältet. Fast jag skall försöka lära mig Photoshop senare i höst och kanske mitt personliga mål kunde vara att lära mig att sudda ut högtalaren ur bilden. Jag använde mycket Photoshop under min doktorandtid men då var bildmaterialet helt annorlunda och det är faktist redan åtta år sedan redan så i praktiken börjar från noll igen.

IMG_4983_FotorL

Tavlan på familjen sett rakt framifrån. Förutom att stackars Laura är skymd av ett blad. Men hon är ju lite blyg i det riktiga livet också ibland så det är väl helt okej.

IMG_4985_FotorL

Jag spikade upp dessa tre väggljushållare för en tid sedan. Ljuskällor kan man inte ha för många av i ett rum. Speciellt inte stämningsljus nu då dagarna bara blir mörkare hela tiden.

IMG_4991_FotorL

Ikväll skall jag sitta i soffan och surfa på vattenkokare. Vår vattenkokare gick sönder och vi använder den flera gånger dagligen så vi behöver nog en ny. Men hur svårt är det egentligen att hitta snygga vattenkokare? Tips, någon?

Annonser

11 thoughts on “Ett favorithörn.

  1. Ping: Dagens ros till Muminmamman - Emme.ax

  2. Kan du inte plasta in högtalaren i någon färg som smälter in så mycket som möjligt med väggen? det finns ju så fina färgskalor nuförtiden. 🙂 Eller måla den i samma färg?! 😀

    Fint har ni det! Ha en skön höst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s