Svart och vitt.

IMG_4476_FotorL_Fotor_CollageL

Svart och vitt. Ljust och mörkt. Sorg och glädje. Frustration och skratt. Ett dödsfall och Habitare. Denhär veckan har varit full med kontraster, sådär som livet är ibland. Jag märker att bloggandet faller bort direkt det sker lite jobbigare saker och jag tänkte skriva en lång radiramsa om hur meningslöst det ibland kan kännas att blogga om något så världsligt som en inredningsmässa, men jag låter bli denna gång och kokar upp en kopp te och öppnar en bra bok (Vild a.k.a skoskavsboken av Cheryl Strayed) istället. Imorgon skall jag visa hur det turkosa rummet blev.

Annonser

2 thoughts on “Svart och vitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s