Blinka lilla stjärna.

IMG_4450_FotorL

Dethär med New England/Hamptons stil i inredning har aldrig varit jag. Det är riktigt snygg hos många, men stjärnor, flaggor och ränder (tänk lexington) har kännts för ”mycket” för en simpel människa som jag. Dessutom då stjärnor varit så oerhört populärt hos alla, har det känts, har det känts som lite av min grej att bojkotta dem. Förutom på julen då.

Så vad händer då man skall inreda ett rum för sin nästan 7-åring med starka egna åsikter? Vi gick in i en inredningsaffär och direkt såg hon en mörkblå matta med en jättestor vit stjärna och utbrast att den gillar hon! Man kan åtminstone inte på skylla mig för att ha manipulerat hennes smak. Nå, det blev inte den mattan denna gång, men det blev något annat i mörkblått med vita stjärnor istället!

Vi har roliga dagar framför oss då jag hoppas på att få Leias rum målat och fixat så färdigt som möjligt under helgen. Men före det har Leia för första gången en kompis över natten, vilket är minst lika roligt (och lite spännande) det också. Jag förväntar mig en hel del småflicksfnitter och viskningar innan tystnaden lägger sig hos oss ikväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s