Ett dygn senare.

IMG_4383_FotorL IMG_4384_FotorL

Nu i morse slog den första vita liljan ut. Jag planterade 50 st liljelökar i våras, så jag tänker verkligen inte dokumentera vareviga nya blomma, men dehär vita blommorna har jag väntat på hela långa sommaren då de vuxit sig så höga och stadiga och har flera stora knoppar per stjälk. Det blir säkert ett par till trädgårdsinlägg nu som då, då det var flera som erkände sig höra till detta samma släkte med konstant mull under naglarna som jag. Dagens bonusbilder bliraxmalva, färglilja och mitt favoritträd i vår trädgård, en vide som jag inte minns namnet på längre.

IMG_4380_FotorLIMG_4388_FotorLIMG_4127_FotorL

Tänään se vihdoin tapahtui: ensimmäinen valkoinen liljani puhkesi kukkaan. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s