Dagens Arabia.

IMG_4060_FotorL Dagens Arabia och dagens stilleben.

IMG_4056_FotorLEn in – en ut.

Att hålla sig strikt till den regeln är absolut det enklaste sättet att hålla sin prylmängd i shack. Idag betydde det två svarta Arabiakrukor in – två gamla blomkrukor ut för mig. Gamla Arabiablomkrukor är en materiell svaghet jag fortfarande har, och dessa hittade jag på Akseliloppiset där jag hade ett bord i fem dagar.

IMG_4061_FotorLJag har tankar om loppisar och loppisfynd jag skulle vilja skriva ner, men det tar vi en annan dag. Idag prioriterar jag den materiella lyckan som dessa krukor ger mig. Eller egentligen den harmoniska kombinationen mellan svart kruka, röd växt, ett korkunderlägg och den gröna väggen.

—————–

Yksi sisään – yksi ulos.

Tämän säännön tiukka noudattaminen on ehdottomasti helpoin tapa pitää kodin tavaramäärä kurissa. Tänään se tarkoitti minun osaltani kaksi mustaa Arabian kukkaruukkua sisään –  kaksi vanhaa kukkaruukkua ulos. Nämä vanhat Arabian kukkaruukut ovat minun materialistinen heikkouteni, ja nämä löysin Akselikirppikseltä, jossa minulla oli itselläni pöytä viisi päivää. Päässäni pyörii ajatuksia kirppareista joista haluaisin kirjoittaa, mutta jokin toinen päivä. Tänään priorisoin kukkaruukkujen tuomaa materialistista onnea. Tai oikeastaan mustan ruukun, punaisen kasvin, korkkialustan ja vihreän seinän kombinaation kauneuden tuomaa onnea.

5 thoughts on “Dagens Arabia.

  1. Ping: Fredagsfrågan #3. Vem inspirerar dig just nu? |

  2. Hej! Det här med att rensa ut har för mig, liksom allt annat, varit på sommarpaus ända tills nu! Jag har även tagit paus med din blogg, men nu ser jag fram emot att läsa mig ikapp! 🙂 Vilken bra höst det kommer att bli! Kram från oss! (Kanske vi har tid att ses irl också denna höst?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s