Avslutningar.

DSC03145_Fotor600_Fotor_Collage600Maj månad betyder lite samma festrumba som det var innan julen i December. Vårfester och avslutningar var och varannan kväll. Här senast Dansskolans våravslutning där vi fick se både en räv och en älva dansa runt.

En massa avslutningar betyder förstås också att förskoleåret håller på att ta slut. Våra barn fortsätter dock på dagis ända till midsommar. Barnens första dagisår har gått både fort och smidigt. Smidigt främst för att de hållits så friska fast det känns som om var och varannan familj i vår bekantskapskrets drabbats av både flunssor och magsjukor. Noll VAB dagar var något vi absolut inte hade räknat med då tre barn börjar dagis samtidigt, men bra så.

Jag skall försöka få till en liten Köpenhamnrapport imorgon.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s