Ett litet hej!

Jag fick inte burn out av all fönstertvätt om det var nån som undrade efter mitt förra inlägg, utan konstaterade bara att det just nu inte fanns tid för bloggen. Inte heller ork, egentligen, för jag har haft en ganska intensiv studieperiod där det kändes att jag inte vill sitta några extra stunder stirrandes på en datorskärm efter allt jobb. Istället har jag bland annat:

– startat upp nya projekt i vår trädgård. Det kommer att bli blommor i mängder så småningom. Alltså det finns ju inne bättre terapi än att gräva i mull och pyssla med växter?!

– joggat en del. Lugnt och långt utan pulsmätare eller musik i öronen. Bara njutit.

– läst böcker. Yes, det håller i sig.

– bekantat mig med en pytteliten kusin till flickorna (alltså hur kan de vara så små när de föds dessa små ljuvliga nya liv?)

– konstaterat att vår lilla förstfödde faktist skall bli skolbarn i höst! Tiden flyger.

Bland mycket annat.

Imorgon bär det av mot Köpenhamn. Jag tänker Tivoli, smörrebröd och Hay House. Det blir tre dagar vars huvuduppgift är maximal avkoppling. Vi hörs!

Annonser

4 thoughts on “Ett litet hej!

  1. det är helt bra, du har en så tillrättalagd blogg så den behöver knappast alls uppdateras, och ja jag skall inte läsa om din glansbildstillvaro mera. tack o hej

  2. Det är bra att du kan koppla bort bloggen 🙂 ville bara skriva en liten kommentar så du vet hur mycket dina inlägg betyder, för du skriver så himla bra! Ha det så bra i Köpenhamn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s