Ett litet hörnprojekt.

IMG_2907_FotorFör oss är det helt klart smidigast att ha en hemmadag utan desto mera program efter varje semesterresa. Ingen skillnad om resan varit två dagar eller två veckor. Då finns det tid att plocka upp ur väskorna, byka och att varva ner. Samt att leka med de egna leksakerna. Så igår blev det en hemmadag med lek i parken och cykelutfärd till stranden. Idag gick det sedan smidigt att gå tillbaka till vardagsrutinerna igen.

Jag har funderat lite på nästa lilla inredningsprojekt här hemma. Det blir lite ommöblering och målning i Tildas och Lauras sovrum. I och med att prylarna minskat men utrymmet hållts konstant har Malmbyrån i hörnet blivit helt överlopps.

En aning onödigt att ha en tom byrå stående i hörnet bara sådär. Så byrån skall bort och istället tänkte jag att vi skall flytta den ena sängen dit, så sängarna blir efter varandra längs med den ena väggen. Den lilla väggsnutten som blir huvudändan skall få nån färg på sig. Kanske nån lite starkare (smuts)rosa färg som inte skär sig med tavlan och lampan.

IMG_2280_FotorSåhär är sängarna placerade för tillfället. Mittemot dem finns alltså klädskåpen och byrån. Då sängen till vänster flyttar bort får vi istället plats för en fåtölj (från vardagsrummet) samt en större matta (en vit som just nu finns i förrådet). En ny plansch skulle också sitta fint. Eller två. Nu hoppas jag bara på fint väder så vi kan ta en cykeltur med flickorna för lite målfärgsshopping.


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s