Påskigt.

IMG_2830_Fotor Vi har inlett påskfirandet idag med både påskfest och lite påskpynt. Vi måste naturligtvis börja i tid då vi firar själva påsken i Vasa.

IMG_2832_Fotor

Mera fjädrar i min stil kan man inte hitta. Ingen behöver dock vara orolig över att vår påsk kommer att förbli såhär färglös, för imorgon skall det hämtas ännu mera videgrenar (eller villekissor, som Laura kallar dem) som skall pyntas inför påxhäxeriet på söndagen. Om jag känner mina barn så kommer de kvistarna garanterat att bli en färgexplosion delux!

Annonser

2 thoughts on “Påskigt.

  1. Jättesnyggt! Fjädrar och toner just i min smak också 🙂 Fast jag kör nog på de fjädrar jag redan har hemma i år… Vita och rosa. Bara det sku sluta regna så jag orkar mej ut och knipsa några kvistar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s