På mitt nattduksbord.

IMG_2811_Fotor

Nu är det nästan så att jag vågar säga högt att jag håller på att återgå till mitt ”riktiga” jag. Till den som alltid har en bra bok på hälft. Efter alltför många år av alltför lite böcker kan jag nu säga att jag nu så gott som hela tiden har en halvläst bok på mitt nattduksbord. Hurraa för det!

IMG_2810_Fotor

Boken har sin plats på nattduksbordets övre hylla medan lådorna på den undre hyllan innehåller mina smycken. Mina stackars smycken har också blivit använda alldeles för lite de senaste åren. Kanske jag till näst blir riktigt djärv och vågar lova att även de skall från och med nu bli mindre styvmoderligt behandlade.

IMG_2805_Fotor

Vad jag läser just nu? Den bok som ”alla andra” läste år 2012 eller 2013. Jep, jag har en milslång lista på bra böcker att läsa ännu (har inte ens läst Gillian Flynns två tidigare böcker). Men å andra sidan har jag ju allt det roliga framför mig. Vad följande bok blir vet jag inte ännu men tacka vet jag bokbabbel som är den enda bokblogg jaga läser och behöver.

Annonser

6 thoughts on “På mitt nattduksbord.

  1. Kanske du skrivit om dem tidigare, men varifrån är dedär fina förvaringsboxarna du har på under hyllan av nattduksbordet? Å har du smycken i dem? Hur ser de ut inifrån, hålls smycken i reda där inne?
    Jag har så problem med mina smycken – har örhängen och ringar i en likadan Iittala-glas”burk”, men halsband och armband… urk! Jag har dem i ett överfyllt smyckesträd som ett enda rådd… ;( Så funderade på om dedär vackra boxarna kunde vara lösningen…

    • Förvaringsboxarna är från Hemtex och de finns i flera färger och mönster! House doctor har också liknande. Mina smycken hålls i ordning för jag har dem i sina ursprungslådor så dehär boxarna är fulla med små smyckeslådor. Ett alternativ kunde vara att skaffa en sånhär eller liknande box och fixa ett ”galler” av tjockt paff så att det skulle bli små fack för halsband och armband? Eller alternativt att vika små lådor av tjockare papper för smyckena. Då kunde du förvara de flesta smyckena i lådan medan du bara hade framme de snyggaste/mest använda på smyckesträdet, lite som en inredningspryl.

  2. Åh vad jag glad jag blev att läsa det här, tack! Kul att du har kommit igång med läsandet igen, och BRA val av författare! GG är hennes mega-genombrott, men jag tycker de två tidigare är rentav vassare, iofs läste jag dem också i ordning det kan ha påverkat mina förväntningar en del, men enkätsvaren tyder också på detta (något för naturvetaren i dig ;)):

    http://bokbabbel.com/2013/05/31/the-results-are-in/

    • Jep, jag är igång! Snigelfart dock, men sniglar rör sig också framåt;) Jag har just satt in en reservering på de andra två, så de står näst på läslistan. Helt ljuvligt med vetenskaplig forskning på din blogg också 😉 Dock visar enkäten också hur sent ute jag är: den är gjord för nästan exakt två år sedan…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s