Tjugonde mars.

IMG_2762_Fotor IMG_2767_FotorGod mat blir jag alltid glad av, vem blir nu inte det? Kombinationen god mat, glatt sällskap och en stressfri middagssituation gör mig extra glad. Som idag.

Riktigt passligt såhär på den Internationella glädjedagen.

Är det förresten nån av er andra Iittalafans där ute som gillar den relativt nya Tanssiserien av Klaus Haapaniemi? För mig räcker det mer än väl med ett paket servetter. Simpel människa med simpel smak, ni vet.

IMG_2764_Fotor

20 mars är en viktig dag på andra sätt också, det är den internationella dagen för att uppmärksamma Downs syndom.  Det är också dagen då man vill lyfta fram det sorgliga faktat att det finns barn som aldrig ens får födas levande utan dör i magen före det. Att bära något visst klädesplagg för en viktig saks skull kan tyckas vara fjantigt och onödigt av vissa, men jag tycker att det är en liten gest att visa att vi står upp för våra medmänniskor.

Idag har jag burit en vit T-skjorta, för att stötta alla som förlorat ett barn. Jag har även burit omaka par strumpor för att rocka sockorna – annorlunda är bra.

Alla är vi olika – och vi är alla lika värda.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s