Hallhylla.

IMG_2640_Fotor IMG_2646_Fotor IMG_2641_FotorDå vi möblerade om i barnens lekrum blev Sringpocketen överflödig, men det var inte precis svårt att hitta en ny plats åt den. Ny pryder den den tapetserade väggen i hallen.  I och med hyllan fick vi in lite grönt och lite mer trä i hallen utan att uppta någon golvyta.

IMG_2644_FotorDet är Lauras hylla egentligen för den fick hon innan hon föddes av Finska staten då de flesta andra babyn fick en mammalåda med kläder och annat nödvändigt. Prioriteringar, ni vet.

IMG_2636_FotorFör den som tycker att denna blogg har alltför felvinklade och overkliga bilder från en barnfamiljs hem kan nu titta neråt då kameran vinklas neråt.

IMG_2637_FotorDär har både den blåa och den gröna plastiga inredningsmojängen spatserat så gott som hela vintern. Påsarna innehåller våra skridskor och hjälmar redo att tas med på skridskoäventyr. Fem par skridskor och fem hjälmar tar en hel del plats (för att inte tala om all skidutrustning och annat vintersportsreaterat man har). Men nu tror jag att jag är redo att packa under dethär i sommarförvar. Vinterkläderna vågar jag inte packa bort ännu, för om jag gjorde det skulle det garanterat bli årtusendets takatalvi igen.

Annonser

2 thoughts on “Hallhylla.

    • Tack för tipset!! Du har rätt, man behöver inte ändra på funktionen utan bara på utseendet. Nästa vinter kommer vi garanterat ha snyggare väskor som får stå framme utan att jag måste sucka varje gång jag går förbi dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s