Tre år sedan.

leialaura13-åringen och nästan nyfödingen i mars 2012.

Igår då vi cyklade med Tilda och Laura mötte vi en av våra grannar som påpekade att Laura roligt nog hade samma cykel och samma ytterkläder som Leia använde just då vi flyttat hit för ganska exakt tre år sedan. Min första tanke var att hon måste komma ihåg fel, för inte kunde Leia ha varit så liten som Laura är nu. Hon var ju dubbelstorasyster och allt! Men rätt hade grannen naturligtvis och än en gång är det lätt att konstatera att tiden gör sitt.

Jag minns den första tiden i vårt nuvarande hem som ganska stressfri och lugn, men nog var ju vardagen annorlunda då med en lite på treåring med stark vilja, en lite på 1,5 åring med smeknamnet walking-talking-hazard-busTilda, samt en nyfödd baby. Måltider skulle serveras 5-6 gånger per dag vareviga dag (plus allt ammande då). Två blöjbarn som använde tygblöjor skulle bytas på. Bykkorgen fylldes innan man hann blinka och det fanns mera av morgonmålsbröden som smulor under bordet än i de små magarna. Och så vidare. Och så vidare. För att inte tala om sömnbristen. Den vill jag inte ens tänka på.

choko

Fundersam liten Tilda. 

Inte att undra på att jag på riktigt ibland funderar om det är något väsentligt som jag glömt bort i vår vardag då den nuförtiden för det mesta känns relativt lätt och stressfri.

Allt har sin tid.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s