Sol, cyklar och videkissar.

IMG_2717_Fotor Härliga vårväder! Idag har vi fixat vår gård i skick inför våren, dvs krattat, sopat och snyggat till lite buskar, samt burit upp terrassmöblemanget. Jag funderade tillochmed att bjuda på lunchen utomhus, men det blev lite knappt med tid då Leia skulle på ett kompiskalas efteråt. Medan Leia var på kalas tog Tilda, Laura och jag en sväng till en av våra närbroar för att kasta sten. Otroligt roligt detdär med att se stenar falla ner i vattnet. Nästan lika roligt som att plocka videkissor och ha dem som små mjuka husdjur i fickan.

IMG_2721_Fotor_Fotor_CollageNu i veckan då vi också äntligen trampade igång cykelsäsongen ordentligt kom vi på att Tilda inte har någon cykel, då Laura tog över hennes rosa sparkcykel och Tilda inte är redo att börja cykla med en vanlig cykel ännu. Så kan man ju absolut inte ha det säger mamman som i smyg drömmer om joggingturer med alla tre barnen cyklande bredvid. Så på onsdag kväll satt jag in en beställning på den största sparkcykelmodellen från Polkuped (naturligtvis! en självklarhet att stöda unga finlandssvenska företagare) och på fredag kväll fick jag ett meddelande att cykeln kunde avhämtas från posten. Snacka om snabb service. Vår minsta röda Puky som blev överlopps för oss sålde vi vidare idag och den fick hoppeligen en ny lycklig liten ägarinna.

IMG_2745_FotorVi plockade hem ett fång med viden också. Bäst att ta in dem nu och kanske dekorera dem lite också, för om vädret fortsätter såhär lär det inte finnas några videkissar kvar vid påsken och påskhäxeriet. Dedär långa joggingturerna med denhär lilla cyklisten får jag nog vänta på ännu, men videplockningspromenader är det inget fel på heller.

På tal om Polkuped, så har de en blogg om livet som företagare. Här kan man till exempel läsa om varför det känns som om ”allt” är så dyrt då man köper en produkt eller tjänst av (små)företagare. Att det faktist finns en massa utgifter som köparen ofta inte har ett humm om. H: en annan företagare (samt mamma till ett mellanbarn som är hur lycklig som helst fast hon inte fötts som ett motoriskt underbarn)

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s