Perplexa diamanter.

IMG_2703_FotorDiamonds are a Girl’s best Friend.

Eller så inte. Istället för att lägga mina slantar på diamanter lägger jag dem på en rolig kväll i en väns sällskap, som igår. Middag, teater och en drink efteråt vinner diamanter 1-0. Men då får jag istället nöja mig med plastdiamanter som jag knåpade ihop av tolv sugrör och lite svart garn.

Pjäsen vi såg på Viirus hette Perplex. Pjäsen gjorde mig förbluffad, handfallen, häpen, förvånad, överraskad, flat, paff, bestört, rådlös, förstummad, konfys, konsternerad, ställd. Perplex, helt enkelt. Men rolig och definitivt värd att spendera 1,5 timme av sin fredagskväll på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s