Flera blomamplar.

IMG_2629_FotorIMG_2627_FotorJag tillverkade en blomampel till flickornas rum förra hösten och har sedan dess tyckt att den skulle behöva en kompis eller två. Nu blev det en kompis på varsin sida av krukorna jag köpte på återvinningscentralen. Modellen på ampeln är exakt densamma, gjord av tjockt papperssnöre (denna gång grått) och lite träkulor. Allt lånat ur flickornas pysselmateriallager.

IMG_2623_FotorJag hade först tänkt att jag skulle piffa upp krukorna med lite grafiska svarta eller gråa mönster, men tyckte sen att det helt enkelt skulle ha blivit för oroligt. Nu kom jag på att jag inte ens visat Leias loftsäng ordentligt och inte heller den nya ordningen vi har i lekrummet. Nu känns det faktist som om vi hittat en riktigt bra och fungerande ordning på alla flickornas leksaker. Skall försöka hitta fota lite mera nån dag.

2 thoughts on “Flera blomamplar.

  1. Så fint det blev! Jag har också skrivit upp ampel på min pyssellista, men inte kommit till skott ännu. Har inte kommit på hurudant snöre jag skulle använda. Papperssnören har jag en hel del av hemma, så det var ju ett riktigt bra tips! Jag gillade verkligen ert nya sängöverkast också. Marimekko, svart och vitt kan väl knappast bli annat än bra :)!

    • Tack! Jag funderade också först hurdant snöre jag skulle använda, tills jag bara tog det vi hade hemma färdigt. Naturfärgat sisalgarn skulle också vara snyggt, det tänkte jag använda om jag fixar en ampel till vårt arbetsrum. Jep, svart vitt Marimekko kan aldrig gå fel – åtminstone inte för mig! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s