Färg.

IMG_2518_FotorIMG_2517_FotorDet finns flera fördelar med att ha små barn i familjen. En fördel är definitivt att man helt gratis och superenkelt kan utsätta sig själv för lite färgterapi och få bot på en halvgrå sinnesstämning en gråare än grå måndag som denna. Bara att öppna skåpet till barnens garderob eller leksakslådor.

Den rutiga färgbombsklänningen som Laura fick i födispresent piggar upp idag. Den undre bilden representerar däremot ”före” bilden i mitt nuvarande crazy organizing lady projekt. ”Efter” bilden är på kommande inom nån dag. Stay tuned.

4 thoughts on “Färg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s